Mήπως είσαι το κορίτσι καβάτζα; Ιδού πως θα το καταλάβεις… - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Mήπως είσαι το κορίτσι καβάτζα; Ιδού πως θα το καταλάβεις…




Καβάτζα ~> Λέξη που κάνει θόρυβο! Λέξη που αντικατοπτρίζει πλήρως το θύμα είτε από επιλογή είτε όχι! Άραγε έχεις μπει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία; Ίσως ναι, ίσως όχι! Αν είσαι καβάτζα σίγουρα δεν έχεις τα κότσια να το παραδεχτείς. Γιατί θα νομίζεις ότι δεν είσαι .

Γιατί καταβάθος μέσα σου ξέρεις ότι είσαι αλλά ελπίζεις ότι αυτό θα αλλάξει άμεσα. Και όλο προσπαθείς να το αλλάξεις και μπλέκεσαι, δένεσαι με τον «θύτη»σου περισσότερο! Θα διαβάζεις αυτό το κείμενο και θα νομίζεις πως όλο και κάτι θα δεις γραμμένο που θα σου δώσει τη λύση για να «δέσεις» τον άπιαστο τύπο που τραβιέσαι. διαβάστε παρακάτω…


Τα 5 τρικ που θα σε ξανακάνουν 20άρα στο κρεβάτι!

Φυσικά η έννοια της λέξης είναι ελεύθερη. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι και να μην συμπεριλάβουμε και την έννοια της επιλογής και τους βολέματος. Να δούμε δηλαδή και την άλλη οπτική. Αυτή που συνειδητά είσαι καβάτζα γιατί έτσι θέλεις τη περίοδο αυτή!

Άρα έχουμε:

Οπτική 1η (Κατ’επιλογήν και κατ’ εξακολούθηση…με την ελπίδα αλλαγής)
Η περίπτωση αυτή χαρακτηρίζει το θύμα της υπόθεσης! Είσαι δηλαδή το κορίτσι που όλοι οι άντρες θα ήθελαν να είχαν στη ζωή τους. Γιατί και ποιος δεν θέλει να έχει μια διαθέσιμη ερωτική αγκαλιά με τα όλα του ανά πάσα ώρα και δευτερόλεπτο; Όσο και αν κλαίγεται, χτυπιέται, παρακαλάει να αλλάξεις και να τη θέλεις για σοβαρή σχέση στο τέλος σου δίνει αυτό που ζητάς! Ξέρεις από πριν τι θα επακολουθήσει. Πατάς το repeat κάθε φορά απλά! Παίρνεις ότι θέλεις χωρίς να δίνεις τίποτα.
Πως σου φαίνεται αυτό το σκεπτικό; Είσαι το κορίτσι που κάνει όλα τα χατίρια σε έναν άντρα που δεν τη σέβεται και δεν την υπολογίζει!
Και να σου πω και κάτι; Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτή η κατάσταση! Το παιδί σου και το σκυλί σου όπως το μάθεις!
Μόλις βρει κάτι λιγότερο διαθέσιμο και καλύτερο θα σε παρατήσει στα κρύα του λουτρού και δεν θα μπορείς άλλο να κλαφτείς γιατί δεν έχεις το δικαίωμα. Έπαιρνες ψίχουλα και έδωσες τα πάντα!Και όλα αυτά για να ικανοποιήσεις μια στιγμή αδυναμίας! Μήπως τελικά είναι ένα καπρίτσιο; Αναρωτήσου, δράσε και τελείωνε!

και…

Έτσι θα ξεπεράσεις εύκολα το διαζύγιό σου!

Όπτική 2η (Σκουπίσαμε,ψεκάσαμε…τελειώσαμε!)
Είσαι από αυτές τις ανεξάρτητες τύπισσες που δεν δίνουν λογαριασμό, δεν παίρνουν λογαριασμό! Έχεις μπλέξει σε μια κατάσταση αλληλοκαβάτζας θα έλεγα με ελεύθερη μετάφραση! Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά! Δεν σε νοιάζει αν δεν συναντιέστε συνέχεια και αν σε βλέπει όποτε μπορεί γιατί και εσύ αυτό έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή. Δεν σε νοιάζει αν είσαι προτεραιότητά του και δεν κρέμεσαι από αυτόν. Εσύ τη ζωή σου, αυτός τη δική του. Ας συναντιούνται οι δρόμοι σας όποτε είναι. Δεν περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο πότε θα σου στείλει, ούτε μεταβάλλεται η διάθεση σου από την κατάστασή σας.
Είσαι από αυτές που θα τον παρατήσουν χωρίς καμία εξήγηση μόλις βρεις κάτι καλύτερο!

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας