Άνοιξε ένα ρόδο της Ιεριχούς και κάνε μια Ευχή! - Ρόδο της Παναγίας - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Άνοιξε ένα ρόδο της Ιεριχούς και κάνε μια Ευχή! - Ρόδο της Παναγίας

Ρόδο της Παναγίας

Άνοιξε ένα ρόδο της Ιεριχούς και κάνε μια Ευχή!
Το Ρόδο της Ιεριχούς, το ρόδο της Παναγίας, το αθάνατο ρόδο της Νεκρανάστασης! Ένα από τα 86 Ενεργειακά φυτά του πλανήτη μας… γνωστό σε κάθε γωνιά της Γης μας για τις μοναδικές του ιδιότητες, που από παράδοση σε παράδοση διαφέρουν και συνδέονται με τα ήθη και έθιμα του κάθε τόπου! Μια ξερή μπαλίτσα που μόλις έρθει σε επαφή με το νερό αρχίζει να κινείται, "ανοίγει", πρασινίζει αποκτά ζωή!
Σε όλες τις παραδόσεις λέγεται πως πρέπει πάντα να ανοίγετε από το ίδιο άτομο που το έβαλε για πρώτη φορά στο νερό γιατί με αυτό τον τρόπο συνδέετε παντοτινά μαζί του και «εργάζεται» ενεργειακά για αυτόν! Το ρόδο της Ιεριχούς το ανοίγουμε πάντα στο όνομα μιας ευχής… του εναποθέτουμε την βαθιά και από καρδιάς επιθυμία μας, την ξεκάθαρη πρόθεση της ψυχής μας. Έχει πάνω από 2500 χρόνια ιστορία και καταγεγραμμένες πληροφορίες!
Ο μύθος λέει πως συντρόφευε την Παναγία στο μοναχικό της ταξίδι από τα Ιεροσόλυμα στην Αίγυπτο και πως, από σεβασμό στην Χάρη της ,«άνοιγε» δίπλα Της σε κάθε Της στάση (πιθανά σε Οάσεις) και έκλεινε πάλι για να ακολουθήσει τα βήματα Της μες στην έρημο, κάθε φορά που εκείνη συνέχιζε το δρόμο Της! Η Παναγία δάκρυσε από συγκίνηση και τα ρόδα άνοιξαν από τα δάκρυα Της! 

Εκείνη τα ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

Σύμβολο της αιωνιότητας, της μακροζωίας, του άφθαρτου και του αθάνατου της ψυχής! Θα το δείτε να «τριγυρνάει» στις ερήμους του Μεξικού, της Συρίας, της Βορείου Αφρικής και της Αραβίας. Μύθοι και αλήθειες έχουν ζώσει αυτό το παράξενο φυτό που διώχνει όλα τα «κακά», από τον σκόρο μέχρι την αρνητική ενέργεια! Είναι γνωστό και ως «Ρόδο της Παναγίας», αφού λένε πως τη συνόδευε στο ταξίδι της στην Αίγυπτο και άνοιγε για χάρη της! Λέγεται πως συντρόφευε την Παναγία στο μοναχικό της ταξίδι απο τα Ιεροσόλυμα στην Αίγυπτο και πως απο σεβασμό στη χάρη της άνοιγε δίπλα της, σε κάθε στάση και έκλεινε πάλι για να ακολουθήσει τα βήματά της μεσα στην έρημο κάθε φορά που εκείνη συνέχιζε το δρόμο της.Η Παναγία το ευλόγισε να μην πεθάνει ποτέ.

Η φύση του είναι αντιθετική και τσιγγάνικη! Φυτρώνει στις ερήμους, αλλά αναζητάει το νερό για να επιβιώσει. Αν δεν βρει νερό, μαζεύει τα κλαδιά του και αφήνεται στη θέληση του ανέμου για να βρει το επόμενο σπίτι του! Θα μείνει εκεί, θα κάνει την έρευνα του και αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες θα ευδοκιμήσει. Θα ριζώσει κυριολεκτικά! Αν όχι, θα κλείσει τα κλαδιά του και θα «μεταναστεύσει» σε άλλες ερήμους!

Στο Μεξικό το προτιμούν γιατί ρυθμίζει τη συχνοουρία τους, ενώ σύμφωνα με μια φήμη φέρνει καλοτυχία σε εκείνον που θα το φροντίσει και στο σπίτι που θα το προστατέψει!

Κλείνει μέσα του την ακτινοβολία της τηλεόρασης! Φυσικός ιονιστής όταν είναι ανοιχτό, θα προστατεύσει τους τοίχους και τις κουρτίνες του σπιτιού σας από τον καπνό των τσιγάρων.

Οι ιδιότητές του φαίνεται πως μεταφέρονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και το νερό στο οποίο θα το βουτήξετε, καθώς διώχνει τον κνησμό, τις κοκκινίλες, τα εκζέματα και άλλες δερματικές παθήσεις.



Το… ταξιδιάρικο φυτό θα το βρείτε σε λίγα ανθοπωλεία της Αθήνας. Είναι ιδανικό και για δώρο. Μια καλή ιδέα είναι να το αγοράσετε ανοιχτό και αφού βάλετε ένα δωράκι στο κέντρο του, αφήστε το να διψάσει! Σε μια εβδομάδα, μέχρι να το δροσίσετε, θα φυλάξει στην «καρδιά» του το δώρο σας. Προσέξτε όμως, γιατί όταν δεν το προσέχετε πληγώνεται και μπορεί να σας κρατήσει «μούτρα» για ακόμα μια εβδομάδα μέχρι να σας το παραδώσει!

Κάθε του άνοιγμα συμβολίζει ένα άνοιγμα σε κάτι καινούργιο! Εσείς μη ξεχάσετε να κάνετε μια ευχή όταν σας ανοίξει την αγκαλιά του! Σαν άλλο τζίνι, για να σας ευχαριστήσει που το «ελευθερώσατε», θα πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σας. Αρκεί βέβαια να του έχετε καθαρό νερό κάθε μέρα!

Ήρθε σε σένα με αγάπη για να σου΄φέρει με αγάπη ότι του ζητήσεις.
Το φυτό αυτό δεν χαλάει, δεν μαραίνεται και δεν φυτεύεται. Έρχεται κλειστό και εσείς θα πρέπει να το βάλετε μέσα σε ένα πιάτο με νεράκι. Εκείνο σε λίγο θα αρχίσει να ανοίγει και να απλώνεται. ΄Στο άνοιγμά του κάντε την ευχή σας και κρατήστε το ανοιχτό για 21 ημέρες. Η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί.
Να θυμάστε να του παρέχετε μόνο αγάπη και λίγο νεράκι καθημερινά.
Μετά απο 21 ημέρες βγάλτε το απο το πιάτο και εκείνο θα κλεισει και πάλι μόνο του. Αφήστε το κλειστό για τουλάχιστον ένα 24ωρο και στη συνέχεια αν θέλετε μπορείτε είτε να το αφήσετε εκτός νερού κλειστό ή να το βάλετε και πάλι σε πιάτο με νερό για να ανοίξει ξανά. Το φυτό αυτό ανοίγει μέσα στο νερό και κλείνει έξω απο αυτό.

Δεν χαλάει και δεν μαραίνεται. 


Δειτε το Βιντεο




Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

1 σχόλια:

Write σχόλια
30 Ιουνίου 2020 στις 3:15 π.μ. delete

το Ρόδο ανοίγεται από και όχι ανοίγετε από, είναι παθητική φωνή
η Παναγία το ευλόγησε και όχι το ευλόγισε!
Διορθώστε σας παρακαλώ τα ορθογραφικά

Reply
avatar

TOP εβδομαδας